Kurum Adı : İbn - i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://gebzeibnisinamtal.meb.k12.tr
Adres : BARIŞ MH. DR.ZEKİ ACAR CD. 1806 SK. GEBZE/KOCAELİ

VİZYON
Eğitim-öğretim faaliyetleri ve yetiştirdiği nitelikli öğrencilerle sağlık ve eğitim alanında geleceğe yön veren bir kurum olmaktır.

MİSYON
Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumu olarak; Atatürk ilke ve devrimlerini ve bu çizgide demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş, yaşamın her boyutunda etkin olarak yer alan ve zamanını etkin kullanabilen; ilişkilerinde dürüstlüğü, hoşgörüyü ve güveni esas alan ve etkili iletişim kurabilen, kendisi ile barışık, sağlıklı bir güven duygusu ve öz denetim geliştirmiş, toplumsal değerlerin evrensel değerler içindeki önemini görebilen, kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getiren, sağlıklı bir çevre bilincine sahip, düşünsel ve bedensel emeğe saygılı, hedefleri doğrultusunda sürekli bir öğrenme çabasına sahip, bilgiyi gelişimin, yetkinliğin ve saygınlığın kaynağı olarak gören öğrenciler yetiştirmek, onları ilgi ve yetenekleri ölçüsünde yükseköğretime veya iş alanlarına ara insan gücü olarak hazırlamakla birlikte çağdaş birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kalorifer(Doğalgaz)
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:15-17:10
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZUN; İLÇE MERKEZE OLAN UZAKLIĞI 4 KM, İL MERKEZE OLAN UZAKLIĞI İSE 45 KM’DİR.
Ulaşım : 409 Sayılı Halk Otobüsü
Yerleşim Yeri Bilgisi :